Skolehagen

klassekilt på åkeren

I tillegg til poteter, finner vi parseller med grønnsaker og blomster. Klassene sår frø inne, og disse blir senere plantet ut i skolehagen. Alle venter på at de kan høste kålrot, grønnkål, purre, squash, gulrot, gresskar, nepe, solsikke, linblomster, løk og poteter.

Skolehagen vår byr på enda mer enn parseller vi dyrker på. På et eget område finner vi blant annet en liten paviljong. Denne er nå oppgradert med flere benker og grillplass. Huset i skolehagen har aktivitetsskolen nylig rehabilitert. Det har blitt et flott sted å være!

SMAKS disponerer deler av skolehagen. Her tilbys det kurs i regi Arne Rygg, tidligere inspektør på Smestad. Arne har holdt skolehagen fin og frodig i en årrekke, og mange fornøyde SMAKS-barn har hatt med alt fra grønnsaker til solsikker hjem fra hans kurs.

Januar 2012 ble vårt nye aktivitetssområde i skolehagen åpnet. Elevene er storfornøyde med ny flott ballbinge med kunstgress, belysning og grusbane.